28.01.2012
28 січня на Першому Національному телеканалі відбулися зйомки ток-шоу «Здоров'я», що виходить в ефір вже протягом 7 років. Активно співпрацюючи з МОЗ України, проект опікується людьми з важкими хворобами, дітьми з обмеженими фізичними можливостями, влаштовує благодійні акції та, звичайно, розповідає людям про новітні методи профілактики та лікування, тенденції сучасної медицини.
Темою програми, що вийде в ефір трохи згодом, була актуальна для сьогодення тема – “Онкологія. Рак шийки матки”. У студії серед запрошених гостей були присутні: головний онкогінеколог Міністерства охорони здоров`я України, професор Людмила Воробйова, телеведуча, артистка Національного академічного театру російської драми ім. Л. Українки, народна артистка України, лауреат Національної премії України ім. Т.Г. Шевченка Ольга Сумська, психотерапевт та ведучий Микола Бузов та провідний фахівець в онкогінекології, кандидат медичних наук Наталія Лизирда.
Також на зйомках ток-шоу були присутні представники Студентського парламенту та Студентського наукового товариства імені О.А.Киселя Національного медичного університету імені О.О.Богомольця,                                                                                                                які, вочевидь, будуть спроможні в подальшому достойно представити і підтвердити високу якість підготовки сучасними фахівцями та зміцнити висококваліфікованими кадрами медичну галузь.