13.11.2011
12 листопада 2011 р. активісти профкому студентів НМУ імені О.О. Богомольця взяли участь у суботнику на території Гідропарку разом з професіональними дайверами, любителями рибалки, організацією Червоного хреста, ЖЕК «Плесо».
 
Звичайно ця подія не обійшлась без участі студентського активу профкому медичного університету імені О.О. Богомольця. Небайдужа, зацікавлена молодь, хлопці і дівчата залучилися до вирішення одного із найважливіших питань сьогодення: чистота і благоустрій міста Києва. Для багатьох з нас він став домівкою, для більшості залишається рідним.
Дружньо й заповзято ми прийнялися за роботу і вже згодом було приємно споглядати парк, розташований біля молодіжного пляжу, та не забуваємо про інших; завдяки багатьом людям на сьогодні гідропарк знаходиться у впорядкованому стані, як на території парку, узбережжя, так і у прибережній зоні Дніпра. Незвичайний свого роду «осінній» заплив влаштували аквалангісти, дайвери, «прихопивши» з річкового дна побутове сміття, пластикові пляшки, залізо тощо.
Це не перший і далеко не останній наш візит, адже ми впевнені, що своїми діями зацікавили багатьох, хто бажає допомогти.
Сподіваємось,що наші сили і час пройшли не даремно і це стане уроком поваги до власної гідності.
Завітайте і переконайтесь. Вдалого відпочинку!=))