11.11.2011
На ім’я ректора Національного медичного університету імені    О.О. Богомольця академіка НАМН України, професора                        В.Ф. Москаленка надійшов лист наступного змісту:
 
Шановний Віталію Федоровичу!
Від імені Оргкомітету та від себе особисто висловлюємо Вам свою вдячність за вагомий внесок в проведення та організацію секції «Спорт, здоровий спосіб життя, екологія і природно-заповідний фонд», активну участь в обговоренні доповідей, належний рівень роботи засідання палати та надання пропозицій до проекту Резолюції Форуму і Рекомендацій Палати.
За оцінками учасників VI Форуму творчої та наукової інтелігенції держав-учасниць СНД, захід був організований на високому рівні і підтвердив прагнення держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав до взаємодії для розвитку єдиного гуманітарного простору, зміцненню дружніх зв’язків між державами, взаємного освітнього, наукового, інформаційного, культурного та духовного збагачення. Делегати країн Співдружності висловили вдячність українській стороні за якісну організацію, теплий прийом, цікаву і насичену програму проведеного заходу.
 
З повагою,
Голова Оргкомітету,
Перший заступник Міністра                                                       Є.М. Суліма