11.11.2011
11 листопада 2011 року на одну із найяскравіших подій сезону, матч Україна-Німеччина, завітав Студентський Парламент НМУ ім. О. О. Богомольця.
            Майбутні стражі сфери охорони здоров’я, а їх взяло участь у заході аж 80 кращих студентів, не лише насолоджувалися захоплюючим матчем, але і працювали у медичних пунктах в якості студентів-волонтерів в обов’язки яких входило допомагати кваліфікованим лікарям та у разі необхідності перекладати з англійської чи німецької мов, якими наші кращі студенти володіють вільно. На матчі функціонувало 4 медичних пункти для вболівальників на один ярус. В кожному працювало 2 лікаря (травматолог, анестезіолог чи кардіолог і 2 медсестри) і наш студент-волонтер.
            Голова Студентського Парламенту Паскевич Юлія згадує: «На стадіоні працювало 7 бригад швидкої, а поряд стадіону було розміщено 2 мобільних пункти з площадкою для сортування хворих. Впевнена, що жодна людина при необхідності допомоги не залишилася б без уваги».
            В разі необхідності, хворих відвозили до Олександрівської лікарні, міських лікарень №12, №17, і приватної клініки «Борис».
            Учасник заходу, студент НМУ ім. О. О. Богомольця Костянтин Сімоченко зазначає, що організація медичного забезпечення була на найвищому рівні і що задіяні студенти були щасливі можливістю долучитися до цієї грандіозної події в якості волонтерів-медиків.