24.10.2011
Запрошуємо на ПЕРШИЙ ВІДКРИТИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ  КУБОК JTP З ДЖАМПСТАЙЛУ
26 листопада 2011 року вперше в Україні в приміщенні «Спорткомплексу НПУ ім. М. Драгоманова» (г. Київ, вул. Тургенівська, 3-9) відбудуться змагання за «Перший відкритий всеукраїнський кубок JTP з джампстайлу» під патронатом Голови Шевченківської районної в місті Києві Державної адміністрації Зіміна Сергія Георгійовича.
Як новий напрямок у спортивно-танцювальному жанрі, джампстайл є досить популярним серед підлітків та молоді. У світі відбуваються масштабні чемпіонати із цього танцювального виду спорту, в Україні такий форум відбудеться вперше. У змаганнях візьмуть участь спортсмени різних вікових категорій, які будуть виборювати першість у сольних та парних виступах. Очікується приїзд більш ніж 100 учасників з 20 міст України та Росії.
Головний суддя змагань – кращий джампстайлер світу, один з засновників сучасного джамп-стайлу Daniel Baszynski (Польща). Спонсор змагань – торгова марка «New Balance». Організатор змагань – Дитячий художній колектив «Спортивно-танцювальний ансамбль «Пульс».
Будуть присутні провідні ЗМІ України. Запрошуємо Вас на урочисте відкриття змагань. Початок в 11.30.
Прохання акредитуватись за нижченаведеними контактами:
+38 093-099-03-21 (Андрій Дмитрович Шкапоїд)
 
З повагою, організатори змагань.