10.10.2011
Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка» до Міжнародного дня студента в жовтні-листопаді 2011 року у всіх регіонах України проводить відбіркові етапи Всеукраїнської конкурсної програми "Кращий студент України".
Метою програми є виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства.
У рамках конкурсу цього року визначаються наступні номінації:
Кращий студент України (комплексна характеристика);
Кращий студент-аналітик України;
Кращий студент-громадський діяч України;
Кращий студент-дизайнер України;
Кращий студент-медійник України;
Кращий студент-науковець України;
Кращий студент-програміст України;
Кращий студент-спортсмен України.
Конкурсна програма проводиться в декілька етапів: на рівні навчального закладу (жовтень – листопад 2011 р.), на регіональному рівні (орієнтовно 17 листопада 2011 р. – до Міжнародного дня студента) та на всеукраїнському рівні –фінал.
Враховуючи соціальну та творчу спрямованість цього проекту, його освітньо-виховне і консолідуюче значення для української молоді, просимо поінформувати студентів навчального закладу про його проведення в 2011 році.
Додаткову інформацію можна отримати у координатора проекту Ольги Коваленко(тел. 067-234-01-94) або на веб-сайті www.studrespublika.com.