28.09.2011
Згiдно з планом спортивно-масових заходiв до 170 рiччя унiверситету 28 вересня 2011 року в спортивному комплексі унiверситету були проведенi відкриті змагання зi стрiтболу, в яких прийняли участь 9-ть команд. Три команди представляли НМУ iмені О.О.Богомольця. Також у відкритому чемпіонаті взяли участь команди КНУБА, НАУ, Юридична академiя та iншi.
За результатами запеклої боротьби в двох підгрупах до фiналу потрапили всі 3 команди НМУ. Спортивна команда «Iн-фiз», до складу якої входили майбутні лікарі зі спортивної медицини , яка в фiналi з рахунком 21:11 перемогла команду «Троє злих»- збiрну ВНЗ м.Києва. В боротьбi за 3 мiсце зiйшлися двi команди нашого унiверситету «Богомоли» та «Валькiрiя», перемогу з рахунком 21:17 здобула «Валькiрiя». По завершенню змагань головний суддя ст.викладач Задорожний М.С. та викладач Ткаченко М.В. нагородили переможцiв змагань почесними грамотами.
Щиро вiтаємо переможцiв та призерiв чемпiонату НМУ зi стрiтболу
Бурмагіна Ігоря (1мед 2курс), Каранду Анатолiя (1мед 2курс), Лiкаря-iнтерна Шикунця Юрiя ,Овчарука Дениса (фарм ф-т 4курс), Казьо Ярослава (стом.ф-т 2курс),Купрейчика Вiктора (1м 5курс),Берестова Олександра (2мед 2курс),Ющенка Сергiя (1мед 2курс), Рейзіна Євгена (2м 5курс).