23.09.2011
 
«КЛУБ УСПІШНОЇ МОЛОДІ»
Маємо честь повідомити Вам, що з жовтня 2011 року стартує програма підготовки кадрів «Клуб успішної молоді» для обдарованої студентської молоді нашого міста.
На сьогодні, в Україні, зокрема в місті Києві постає досить складне питання з працевлаштуванням молодих людей, котрі щойно закінчили своє навчання у вищих навчальних закладах. Київська міська державна адміністрація та прогресивні молодіжні спілки міста Києва не можуть залишатися байдужими до цього питання. Тому найпотужнішою студентською організацією «Українська студентська спілка» разом зі спеціальною проектною групою розроблено програму «Клуб успішної молоді», яка має на меті частково вирішити цю проблему.
«Клуб успішної молоді» – це короткостроковий формат бізнес-освіти, орієнтований на подальше працевлаштування, успішну адаптацію та ефективну діяльність її учасників в конкретних комерційних структурах чи організаціях.
Програма спрямована на відбір талановитої молоді, її навчання основам успішного життя, професійному зростанню у тих сферах, які найбільш їй цікаві, але з урахуванням потреб бізнес-середовища.
Програма реалізується в рамках проекту «Центр Майбутнього» за підтримки Головного управління економіки та інвестицій КМДА, Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту КМДА, Європейської Бізнес Асоціації та Української студентської спілки.
Центр Майбутнього – це інноваційна структура, яка об'єднує молодих талановитих винахідників та новаторів, та буде сприяти розвитку їх потенціалу. Проект об'єднує зусилля трьох основних сфер: державної влади, бізнес та громадського сектору для виховання нового покоління професіоналів, підвищення їхньої громадської свідомості та формування молодої еліти нашої держави.
До участі в конкурсному відборі до Клубу успішної молоді запрошуються студенти старших курсів столичних ВНЗ. Для 30 найуспішніших конкурсантів проходження Програми є БЕЗКОШТОВНИМ. Для найкращих учасників Програми партнерами БУДЕ ЗАПРОПОНОВАНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ у провідних міжнародних компаніях.
Програма «Клуб успішної молоді» є складовою таких потужних проектів як Молодіжний інноваційний форум та Конкурс соціальних інноваційних проектів за участю керівництва міста, профільних державних структур та бізнес-компаній.
Для отримання більш детальної інформації звертайтесь, будь ласка, до координатора проекту Марії Богуслав за тел. (044)-235_85 67, (050) 387 80 26, е-mail: urban.boguslav@gmail.com