22.06.2011
22 ЄВРОПЕЙСЬКА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ
 
Шановні студенти! Організаційний комітет Європейської студентської Конференції запрошує Вас наконференцію, яка відбудеться в Шаріте (Берлін) з 21 по 24 вересня 20011р.
Європейська Студентська Конференція є однією з найбільших щорічних біомедичних конференцій у всьому світі і проводиться в Шаріте протягом багатьох років. Європейська Студентська Конференція є міждисциплінарною платформою для міжнародного наукового обміну між студентами, молодими вченими, дослідниками і професорами різноманітних сфер і культур.
Темою конференції є «Перспективи і можливості регенеративної медицини», де будуть розглянуті і представлені новітні дослідження і досягнення в сфері регенеративної медицини. Було запрошено дослідників із усього світу, які представлять свої роботи як про тканинну інженерію і клітинне репрограмування, так і про їх потенційне застосування в різних клінічних галузях.
Дослідницька база регенеративної терапії зазнала змін в останні 6 років. Виділення стовбурових клітин ембріону з соматичних клітин дало змогу уникнути багатьох етичних проблем, що зацікавило фармацевтичні компанії, які почали інвестувати мільярди в проекти по лікуванню багато хронічних хвороб, такі як хвороба Паркінсона чи діабет.
Завдяки раніше виявленому інтересу було збільшено кількість соціальних програм.
Детальніше на сайті facebook.соmscberlin, де Ви зможете ознайомитися з програмою та учасниками конференції.
Конференція надає багато унікальних можливостей:
                     Шанс представити свої здобутки в усній формі чи у вигляді плакату і отримати приз, що становить близько 1500 євро. Приймаються тези з усіх галузей медицини та біомедичної етики.
                     Видатні дослідники представлять роботи про нові дослідження і перспективи регенеративної медицини.
                     Співпраця з іншими студентами, молодими вченими та міжнародними науковими дослідниками з усього світу.
                     Опублікування тез в Європейському Журналі Медичних Досліджень.
                     Покращення клінічних навичок.
                     Соціальна програма, яка відкриє Вам унікальність Берліну, Німеччина.
Ми закликаємо Вас відвідати наш веб-сайтwww.esc-berlin.com. Сюзанна.