05.11.2010
Інформація щодо проведення «круглого столу»
«2011 – Рік освіти та інформаційного суспільства: студенти для країни»
Міністерство освіти і науки повідомляє, що у рамках Тижня студентського самоврядування, організованого Всеукраїнською студентською радою при Міністерстві освіти і науки (далі – ВСР), 19 листопада 2010 року у Києві відбудеться «круглий стіл»: «2011 – Рік освіти та інформаційного суспільства: студенти для країни».
Під час проведення «круглого столу» передбачається вироблення пропозицій Міністерству освіти і науки щодо заходів з проведення Року освіти та інформаційного суспільства, зокрема, формування комплексу заходів із забезпечення пріоритетного розвитку освіти, вдосконалення механізму працевлаштування випускників професійно-технічних і вищих навчальних закладів, розвитку студентського самоврядування.
Місце проведення: Київський національний університет імені Тараса Шевченка (вул. Володимирська, 64).
Початок заходу – об 11.00, реєстрація учасників – з 10.00.
Для участі у заході представникам органів студентського самоврядування необхідно заповнити та надіслати до 12.11.2010 анкету, що розміщена на офіційному сайті Всеукраїнської студентської ради за посиланням: vsr-mon.оrg.ua, а також тези планованого виступу з пропозиціями органу студентського самоврядування Вашого ВНЗ обсягом до 2 сторінок на електронну адресу заступника керівника Секретаріату ВСР Анастасії Сабової nastya.sabova@gmail.соm (тел. 063 6635788). Результати відбору будуть повідомлені до 14 листопада.