31.12.2009
Вельмишановний Віталію Федоровичу!
                             
Від щирого серця вітаю Вас і очолюваний Вами колектив із Новим 2010 роком!
 
Свято Нового року особливе у житті кожної людини, кожної родини, бо пов'язане з новими надіями і сподіваннями. Ми будуємо нові плани, визначаємо нові рубежі на цілий рік. І щиро віримо в те, що обов'язково їх подолаємо.
Часто буваючи у відрядженнях у різних регіонах України, я щоразу переконуюся в тому, скільки у нас прекрасних медиків – лікарів і медсестер, фельдшерів і провізорів – усіх, хто працює в медичних закладах і стоїть на сторожі здоров'я і життя своїх співвітчизників.
Я дуже сподіваюсь і вірю в те, що згодом вітчизняна охорона здоров'я стане предметом гордості нашої спільноти!
Зі свого боку я з колегами-депутатами, які входять до нашого профільного Комітету, робитиму все, щоб підняти престиж нашої професії, поліпшити умови праці медиків, підвищити рівень їхнього життя.
Сподіваюсь на Вашу допомогу й розуміння, адже лише спільними діями, пліч-о-пліч, ми зможемо побудувати таку систему охорони здоров'я, яка забезпечить населення якісною та доступною медичною допомогою.
Напередодні Нового року висловлюю Вам слова щирої вдячності та поваги за Вашу сумлінну, самовіддану працю, спрямовану на збереження здоров'я українців.
Нехай Новий рік принесе нам нові радощі, нові успіхи та щедрі достатки.
Зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров'я, успіхів, щасливих днів і років життя.
 
 
З глибокою повагою
Голова Комітету
Верховної Ради України
з питань охорони здоров'я
Т. Бахтеєва