18.11.2008

СВЯТО ДНЯ СТУДЕНТА на медико-психологічному факультеті

17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це – Міжнародний День студента. Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів. До цього свята силами студентів медико-психологічного факультету та за діяльної підтримки декана, академіка С.Д. Максименка та заступника декана, доцента І.О. Логінової було організовано урочистий святковий концерт з нагоди Дня студента. Виступи продемонстрували, що студенти встигають крім навчання займатися ще й художньою самодіяльністю і це в них, судячи з бурхливих оплесків, добре виходить. Хто тільки не виступав на сцені: це веселі й заповзяті студенти – актори, які розповіли анекдоти про студентське життя; це і вокальні костюмовані виступи Олександра Бережного та Олени Фурсової; це і виступ команди КВК; це і виконання хором студентів гімну медико-психологічного факультету, і все це супроводжувалося яскравим візуальним слайд-шоу під майстерний супровід ведучих.
Свято вдалося, навіть незважаючи на виснажливі майже щоденні репетиції, на які студенти завжди відгукувалися. Це ще раз підтверджує той факт, що майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії людям.
Урочисте відзначення цього свята дало змогу ще раз переконатися у тому, що студенти завжди були авангардом української молоді, від їх небайдужої життєвої позиції, активної участі у громадських перетвореннях великою мірою залежить майбутнє країни.
Прийміть щирі вітання до Дня студента, а також побажання здоров'я, успіхів та активної життєвої позиції. Саме від Вас та Ваших вчинків, залежить майбутнє! Тому бажаємо всьому студентству успіхів у навчанні, здоров'я та наполегливості, зичимо вам творчої наснаги та гарних результатів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх юнацьких мрій і життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю!