19.11.2008
19 листопада 2008 року Студентським парламентом з нагоди святкування Дня студента були організовані спортивні змагання під назвою       «Веселі старти». Відбулися вони у спортивному комплексі НМУ між збірними командами 9 факультетів. Запропоновані конкурси були гумористично-розважального характеру, тому на змаганнях панувала весела і дружня атмосфера.
          Спортивний азарт у прагненні до перемоги підривали невгамовні вболівальники , які прийшли підтримати свої факультети.
          Серед 9-ти команд, які вели боротьбу за призові місця важко було відмітити безперечного лідера змагань, адже всі учасники показали запеклу боротьбу за «кубок першості», і незважаючи на те, що змагання проводилися в спортивно-гумористичному форматі, кожен гравець прагнув привести свою команду до перемоги.
          За результатами 5 конкурсів міcця розподілилися наступним чином:   
          Загальнокомандне I місце здобули гравці команди факультету підготовки лікарів для збройних сил Україн, II місце посіла збірна команда стоматологічного факультету, а почесне III місце здобула збірна команда медичного факультету №1.
          Команди-переможниці були нагороджені сертифікатами у відповідності до сходинок першості.
          Решта команд-учасників була нагороджена дипломами за участь у спартакіаді. Але незважаючи на те, що команд-учасниць було 9, а призових місць лише 3 усі учасники та їх вболівальники отримали величезний заряд енергії та бадьорості, який можна було причитати по їх очах. Саме тому, хочеться висловити слова вдячності адміністрації Університету за підтримку і допомогу, Студентському парламенту за організацію цього чудового заходу ну і звичайно, ж усім учасникам, адже це не лише цікаво проведене дозвілля, а й прекрасний спосіб згуртувати студентів, гартування тіла та духу, а й виховання здорової, що є головним для студентів НМУ, молоді шляхом пропагування здорового способу життя.