УЧАСТЬ КАФЕДРИ МНСіТМ У МІЖНАРОДНІЙ ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ У ДНІПРІ

19.11.2019

11-15 листопада 2019 року співробітники  кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини НМУ імені О.О. Богомольця взяли участь у Міжнародній практичній конференції “Організація заходів безпеки, протидії та реагування на надзвичайні події на сході Україні”, що проходила на базі Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова у співпраці із Гарвардською Гуманітарною Ініціативою.

На цьому  заході було відпрацьовано реагування на РХБ-загрози та надавалась інформація щодо  новітніх технологій безпеки у зоні конфлікту в Україні, створено мережу потенційних викладачів та технічних фахівців, які зможуть навчати інших медичних працівників   та науковців у цьому регіоні. Було також налагоджено контакт між українськими фахівцями з передових технологій та міжнародними консультантами, щоб поширювати їхні ідеї та розвивати навички, і розроблено типовий шаблон підготовки для інших країн-партнерів НАТО, що використовуватиметься в поточних та майбутніх конфліктах.

Конференція включала доповіді, доповнені практичними інтерактивними заняттями з навчаннями, сценаріями, демонстрацією технологій та навчальними симуляціями. Співробітники  кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини брали активну участь у тренінгах, на яких отримали безліч нових знань, удосконалили практичні навички, обмінялися досвідом з вітчизняними та міжнародними колегами.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри МНСіТМ