ЗВЕРНЕННЯ ДЕКАНА І СТУДЕНТІВ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ

25.12.2014
Декани та студенти фармацевтичного корпусу (вул. Пушкінська, 22) звернулися з листом до ректора К.М.Амосової щодо вирішення питання зі звільнення приміщень фармацевтичного факультету від аптеки ТОВ «Інтелекс». Спільнота занепокоєна тим фактом, що колишнє керівництво університету здавало в оренду Інтелексу частину першого поверху навчального корпусу. В той час, коли в корпусі відсутні гардероб та кімната для прийому їжі, що створює некомфортні умови навчання для студентів. На численні прохання органів студентського самоврядування колишнє керівництво ніяк не реагувало.
Задля підтвердження дійсної гостроти цього питання, студентськими радами фармацевтичного та медико-психологічного факультетів було ініційовано збір підписів студентів. Під зверненням підписалися понад 420 студентів.
Адміністрація університету підтримує участь студентів у вирішенні цього питання та уже направила звернення в Регіональне відділення Фонду державного майна України по місту Києву щодо розірвання договору оренди з ТОВ «Інтелекс», що був продовжений з порушеннями та без погодження з університетом.

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця