Збірна НМУ перемогла у Студентській Лізі Києва з чирлідингу

28.03.2024

Команда Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяла участь у Студентській Лізі Києва з чирлідингу, яка відбулася нещодавно у столиці. Наші студенти змагалися у п’яти номінаціях зі представниками чотирьох інших закладів вищої освіти України і за загальним підсумком вибороли перше загальнокомандне місце.

Виступи майбутніх медиків вирізнялися запалом і позитивною енергетикою, супроводжувалися надзвичайною підтримкою колег. Досягненню вагомого результату передували регулярні тренування та кропітка робота. Капітанкам команди НМУ з чирлідингу Марії Надкерничній та Юлії Лукашевич, які є студентками медичних факультетів №3 та №2 відповідно, під час тренувань вдалося якісно підготувати збірну нашого Університету до змагань. Професійно виступили на Студентській Лізі Києва з чирлідингу і першокурсниці нашого Університету, зокрема, Анастасія Данільченко, яка представляє факультет підготовки лікарів для Збройних Сил України, Єлизавета Пивоварова зі стоматологічного факультету та Аліна Полгородник з медичного факультету №1.

Перше місце у номінації Jazz Dance Dauble вибороли студенти-другокурсники медичного факультету №2 Вікторія Судзукі та Олександр Варенюк. Третє місце у номінаціях Cheer Dance Solo та Urban cheer Solo обійняли Вікторія Судзукі та Аліна Полгородник. Третє місце у номінації Cheer Dance Dauble вибороли  Іванна Кравцова з медичного факультету №2 та Артем Підгаєцький, першокурсник фармацевтичного факультету. З гарним результатом у номінації Cheer Dance Show виступили студентка медичного факультету №3 Марія Надкернична, представниці медичного факультету №2 Юлія Лукашевич, Дар’я Лутай, Олександра Михайленко, Вікторія Горяча, Іванна Кравцова, Аліна Муратова та Вікторія Судзукі, а також Єлизавета Пивоварова та Поліна Василенко, що навчаються на стоматологічному факультеті.

Вітаємо збірну НМУ та її тренерку, доцентку кафедри фізичного виховання і здоров’я Ларису Пустолякову з перемогою та зичимо нових звершень!

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я