ЗАВЕРШИЛАСЯ АТЕСТАЦІЇ МАЙБУТНІХ ЛІКАРІВ-ПСИХОЛОГІВ

20.06.2019

18 червня 2019 року успішно завершилася атестація випускників медико-психологічного факультету. Іспит зі спеціальності «Медична психологія» з дисципліни «Загальна та медична психологія» став завершальним серед низки випускних екзаменів.

Під час атестації, яка проходила впродовж трьох тижнів, студенти 6 курсу складали іспити з таких дисциплін: «Психіатрія і наркологія», «Внутрішні, професійні та інфекційні хвороби», «Дитячі хвороби з дитячими інфекційними хворобами», «Гігієна, соціальна медицина, організація та економіка охорони здоров’я» та «Загальна та медична психологія».

Комісія, яку очолював завідувач кафедри гігієни та екології №1, професор Бардов Василь Гаврилович, відзначила хороший рівень підготовки студентів, які здобувають кваліфікацію «Лікар-психолог» та привітала зі зміною статусу студента на колегу. До складу комісії увійшли: декан медико-психологічного факультету, професор Філоненко Мирослава Мирославівна, декан медичного факультету №4, професор Пельо Ігор Михайлович, завідувач кафедри клінічної імунології та алергології із секцією медичної генетики, професор Кучеренко Андрій Ігорович, завідувач кафедри гігієни та екології людини №3, професор Гаркавий Сергій Іванович.

Деканат медико-психологічного факультету