ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ОБРАННЯ РЕКТОРА УНІВЕРСИТЕТУ

04.06.2014
4 червня 2014 року відбулося чергове засідання робочої групи з обрання ректора НМУ.
 
СЛУХАЛИ:
1)    про звернення претендентів на посаду ректора до введення деяких кандидатур до робочої групи.
2)    інформацію про офіційне повідомлення претендентів на посаду ректора НМУ імені О.О. Богомольця про дату, час та місце проведення конференції трудового колективу.
3)    інформацію про затвердження бюлетеня для проведення таємного голосування та інших документів для проведення КТК (запрошення, мандати тощо).
4)    про порядок проведення опитування студентів, викладачів та співробітників Університету з метою дослідження громадської думки з приводу обрання ректора НМУ.
 
УХВАЛИЛИ:
1.     Інформацію взяти до відома.
2.     Включити до складу робочої групи присутніх представників претендентів на посаду ректора НМУ : від професора Цимбалюка В.І. – доцента Медвєдєва В.В., від професора Майданника В.Г. – асистента Терлецького Р.В., від професора Досенка В.Є. – асистента Хижняка О.М., від професора Маланчука В.О. – асистента Скворцову І.Г.
3.     Остаточно затвердити порядок проведення голосування студентів, викладачів та співробітників Університету, яке відбудеться 11 червня 2014 року з 10 до 15 години щодо визначення громадської думки на наступному засіданні робочої групи.
4.     На прохання більшості претендентів на посаду ректора НМУ відмінити проведення їх спільного засідання 6 червня 2014 року.