ЗАСІДАННЯ РЕКТОРАТУ

23.03.2016

23 березня  2016 року в адміністративному корпусі відбулося засідання ректорату під головуванням в.о. ректора Університету, професора Ярослава Цехмістера.

Першим на  порядку денному засідання було розглянуто питання «Про результати складання ЛІІ «Крок 1. Стоматологія» (доповідач: проректор з навчально-педагогічної роботи, доцент Стеченко О.В.).

Рішення:
1. Організувати проведення передекзаменаційних консультацій з навчальних дисциплін ЛІІ “Крок 1. Стоматологія” найбільш кваліфікованими викладачами кафедри;
2. До 1 травня 2016 року проаналізувати результати складання “Крок 1. Стоматологія” за 2016 рік на методичних нарадах та внести відповідні корективи в організацію навчального процесу на кафедрі, особливо – з іноземними студентами стоматологічного факультету;
3. Проректору з науково-педагогічної роботи, в. о. начальника навчально-методичного відділу, керівнику сектору моніторингу якості освіти:
– провести в жовтні 2016 року виробничі збори зі студентами ІІІ курсу стоматологічного факультету з інформуванням їх щодо важливості складання, методики підготовки та порядку проведення ЛІІ “Крок 1” як елемента Державної атестації;
– розробити та затвердити до 15 квітня 2016 року наказом по Університету анкету для проведення анонімного опитування російськомовних та англомовних іноземних студентів стоматологічного факультету;
– з 1 вересня 2016 року провести аудит рівня методичного забезпечення та якості викладання дисциплін “Крок 1” іноземним студентам;
– підготувати до 1 квітня 2016 року проект наказу по Університету щодо затвердження Програми оптимізації роботи кафедр з іноземними студентами;
– результати аналізу складання та перескладання ЛІІ “Крок 1. Стоматологія” доповісти на наступних засіданнях ректорату та Вченої ради Університету.
– створити комісію щодо аналізу заходів з приводу підготовки студентів стоматологічного факультету до ЛІІ «Крок 1. Стоматологія».

Наступним питання на порядку денному була інформація «Про дизайн дипломів про вищу освіту Національного медичного університету імені О.О. Богомольця». Проректор з науково-педагогічної роботи О.В.Стеченко ознайомила присутніх із дизайном дипломів про вищу освіту та рівнями захисту документів.

Рішення:
1. Затвердити дизайн дипломів молодшого спеціаліста, спеціаліста, магістра у 2016 р.
2. Затвердити дизайн дипломів молодшого спеціаліста, спеціаліста, магістра з відзнакою у 2016 р.
Контроль за виконанням рішення покласти на першого проректора з науково-педагогічної роботи.

Також доцент Стеченко О.В. доповіла «Про реорганізацію кафедр».

Рішення:
1. Схвалити модель реорганізації кафедр неврології та реабілітаційної медицини та кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини у кафедру неврології, фізичної реабілітації та спортивної медицини.
2. Закріпити кафедру неврології, фізичної реабілітації та спортивної медицини за медичним факультетом №3.
3. Винести питання щодо реорганізації кафедр на розгляд Вченої ради НМУ імені  О.О. Богомольця.
Відповідальні: проректор з науково-педагогічної роботи
Термін виконання: 24 березня 2016 р.

Про готовність до проведення Вченої ради Університету з приводу обрання на посади завідувачів кафедр, професорів та осіб, у яких закінчився строковий трудовий договір доповіла начальник відділу кадрів Жуковцева Л.І та учений секретар Вченої ради Університету Сулік В.В.

Останнім питанням на порядку денному члени ректорату заслухали «Інформацію щодо доповнення до Положення про Стоматологічний медичний центр НМУ  імені О.О. Богомольця» (доповідач: проректор з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти,  професор Науменко О.М.).