ЗАСІДАННЯ КВІТНЕВОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ СЕСІЇ «СУЧАСНІ МЕТОДИ МОРФОЛОГІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ»

03.05.2017

24 квітня 2017 року кафедра патологічної анатомії №1 спільно з кафедрою судової медицини та медичного права провела засідання Квітневої студентської наукової сесії «Сучасні методи морфологічної діагностики».

Для оцінювання рівня наукової роботи студентів та присудження призових місць за результатами КСНС було створено журі у складі: завідувача кафедри патологічної анатомії №1 професора Любові Захарцевої, завідувача кафедри судової медицини та медичного права професора Бориса Михайличенко, доцента кафедри патологічної анатомії №2 В’ячеслава Діброви і доцента кафедри патологічної анатомії №1 Ельдара Черкасова.

До участі в студентській сесії було прийнято 6 наукових робіт, які підготували члени наукових гуртків кафедри патологічної анатомії №1 під керівництвом професора Олени Курик і кафедри судової медицини та медичного права під керівництвом асистента Олени – студенти 3, 5 і 6 курсів Національного медичного університету імені О.О.Богомольця.

На засіданні Квітневої студентської наукової сесії були висвітлені проблеми онкопатології щитовидної залози і шлунково-кишкового тракту, судової токсикології, гіперпаратиреозу. Учасники продемонстрували високий рівень підготовки, логічне мислення, впевнене маніпулювання знаннями досліджуваної патології. Слід зауважити, що доповідь студентки Алли  Головко була підготовлена і виконана англійською мовою і базувалась на реальних дослідженнях. На підставі результатів оцінювання актуальності теми, рівнем ознайомлення з сучасними даними стосовно досліджуваної патології, ораторської майстерності, якості підготовленої презентації всі учасники отримали сертифікати.

Дипломами були нагороджені:

І ступеня – Головко Алла (5 курс, медичний факультет №1)
ІІ ступеня – Калиновська Марина (5 курс, медичний факультет №1)
ІІ ступеня – Божук Інна (3 курс, медичний факультет №2)
ІІІ ступеня – Алексєєнко Олександра (5 курс, медичний факультет №1)

 

Кафедра патологічної анатомії №1
Кафедра судової медицини та медичного права