ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПРЕМІЮВАННЯ ВИПУСКНИКІВ

28.04.2016

27 квітня 2016 року в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулось засідання Комісії щодо призначення щорічної премії для випускників НМУ імені О.О. Богомольця, які навчалися на контрактній основі.

Премія присуджується на конкурсних засадах Вченою радою Університету найкращим студентам, які навчались на котрактній основі та продемонстрували високий рівень наукових досягнень в опануванні навчальних дисциплін, а також з метою підтримки цих студентів та їх заоохочення до подальшої роботи в Університеті. Присудження таких премій Університет започаткував в 2016 році, це – погашення рахунку за навчання в інтернатурі або знижка на навчання.

В засіданні взяли участь:  ректор Університету, професор Катерина Амосова; проректор з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи, професор Олеся Линовицька; проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олена Стеченко; в.о. проректора з наукової роботи Володимир Сулік; декани та заступники деканів факультетів, представники адміністрації НМУ, Студентського парламенту, Товариства молодих вчених та спеціалістів, СНТ імені О.А Киселя, голови студентських рад факультетів.

Під час засідання члени комісії розглянули кандидатури двох запропонованих претендентів на отримання премій: студентів 6 курсу медичного факультету №1 Станіслава Устінова та Гасабех Фатеме Хассанзаде. Студенти мають наукові досягнення та демонструють високий рівень знань навчальних дисциплін, вони отримали рекомендації щодо присудження премій на засіданні Вченої ради університету.

Науково-дослідна частина

 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця