ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В МІЖНАРОДНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ КУРСІ З ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ MIRCIM

11.08.2022

Фонд Польського інституту доказової медицини (Polish Institute of Evidence Based Medicine Kraków) та видавництво Медицина Практична (www.mp.pl) протягом останніх 7 років проводять у Кракові престижний міжнародний навчальний курс із внутрішньої медицини McMaster International Review Course in Internal Medicine (MIRCIM, https://empendium.com/mircim/). У навчальному курсі MIRCIM можуть взяти участь викладачі та студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Співорганізаторами навчань є Університет МакМастера (Канада), Європейська федерація внутрішньої медицини (EFIM), International Society of Internal Medicine та Ягеллонський університет. Партнерами заходу є наукові медичні товариства з 42 країн (www.mircim.eu/partners). Читають лекції, беруть участь у дискусійних панелях та проводять майстер-класи всесвітньо відомі експерти (www.mircim.eu/speakers).

Під час занять MIRCIM проводить міжнародний конкурс на найкращу презентацію клінічного випадку (www.mircim.eu/bcrc) та конференцію «Clinical Cases in Internal Medicine: Learning Through Practice».

Головним організатором міжнародної конференції для медичних викладачів Medical Education Forum (MEF), присвяченої сучасним методам викладання медицини, є  Polish Institute of Evidence Based Medicine Kraków.

У рамках проєкту українські лікарі, викладачі медичних навчальних закладів України та студенти-медики матимуть змогу взяти безпосередню участь в MIRCIM та MEF із синхронним перекладом лекцій та дискусій українською мовою, а медичні університети, окремі лікарі та студенти медичних спеціальностей України – дистанційно долучитися (пряма трансляція) до цих заходів та мати вільний доступ до відео та публікацій, створених у рамках MIRCIM та MEF.

Усі заходи для учасників з України – безкоштовні.

Лекції MIRCIM буде перекладено українською мовою.

Зареєструватись можна за посиланням https://empendium.com/mircim/register

Нижче прикріплено програму курсу та файл з промокодом.

 

Бібліотека НМУ