ЗА КІЛЬКІСТЮ ПОДАНИХ ОРИГІНАЛІВ ДО НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ НА КОНТРАКТНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ ТОРІШНІЙ ГРАФІК ВІДЧУТНО ПЕРЕВЕРШЕНО

11.08.2021

11 серпня 2021 року – третій день від початку подання оригіналів документів до Приймальної комісії Національного медичного університету імені О.О.Богомольця на спеціальності на контрактній основі. Біля санітарно-гігієнічного корпусу вже звичним стає скупчення людей – вступників та їхніх рідних. Утім, строки подання оригіналів на контракт обмежені, тому після оприлюднення списків рекомендованих до зарахування 10 серпня ц.р. багато хто вирішив не зволікати і поспішив до Університету.

«Динаміка подання оригіналів цього року в цілому задовільна, – зазначив заступник голови Приймальної комісії НМУ, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.М.Науменко. – А за окремими позиціями спостерігається випередження порівняно з минулим роком. Так, за незмінної кількості місць станом на 10 серпня подано на перший курс спеціальності 222 «Медицина» на 20 оригіналів більше, ніж торік. На перший курс стоматологічного факультету – на 10 оригіналів більше, ніж у 2018 і 2020 роках. Додали у цьому плані такі спеціальності, як «Медична психологія», «Фізична терапія, ерготерапія».

За ходом подання оригіналів на контракт уважно стежить декан стоматологічного факультету, професор Н.В.Біденко. Популярність спеціальності стоматолога і непогані темпи заповнення вакантних місць – якоюсь мірою результат успішно проведеної кампанії з недавнього відзначення 100-літнього ювілею факультету, в якій Наталія Василівна відіграла вагому роль.

Подання і прийом оригіналів триває.

                                                                                                           

Прес-центр