З нагоди професійного свята відзначили медичних працівників НМУ

27.07.2023

З нагоди професійного свята – Дня медичних працівників – 27 липня відзначили співробітників закладів охорони здоров’я Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Почесні грамоти та подяки Київського міського голови, грамоти Первинної профспілкової  організації співробітників НМУ вручили працівникам Університетської клініки, Стоматологічного медичного центру та Консультативно-діагностичної поліклініки. 

У заході взяли участь ректор НМУ Юрій Кучин, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Олександр Канюра, генеральна директорка Університетської клініки Ніна Прощенко та заступниця гендиректора з консультативно-діагностичної роботи Наталія Горач, медична директорка Стоматологічного медичного центру Діна Шпак, голова профкому співробітників НМУ Лілія Яременко та колективи університетських закладів охорони здоров’я Університету.

«Попри війну та всі виклики сьогодення, ми продовжуємо навчати майбутніх медиків. Тих, що прийдуть на зміну нинішнім медикам та стануть майбутнім української медицини. Поряд із цим, виконуємо надважливу місію – лікуємо та надаємо допомогу нашим пацієнтам. Без перебільшення, сьогодні медичні працівники з мужністю та витривалістю тримають медичний фронт. Щира вдячність та повага за надважливу роботу», – звернувся до колег ректор Юрій Кучин.

Окремо ректор подякував керівництву Університетської клініки, Стоматологічного медичного центру та консультативно-діагностичної поліклініки за мудрість і виваженість у прийнятих рішеннях.

Відтак, 3 співробітників закладів охорони здоров’я НМУ отримали Почесні грамоти Київського міського голови, 27 – Подяки Київського міського голови, 31 – відзначено Грамотами Первинної профспілкової організації співробітників НМУ імені О.О. Богомольця.

Пресцентр НМУ