Яскравим концертом відзначили в НМУ Міжнародний день педіатра та день М3

04.12.2023

1 грудня у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця святковим концертом відзначили Міжнародний день педіатра і День медичного факультету №3. Прекрасні творчі номери від наших талановитих студентів і запрошених виконавців, душевна атмосфера, сольні номери та колективні постановки – все це мали задоволення подивитися відвідувачі заходу, пройнятися мистецтвом.

Концерт талановитих студентів-медиків відвідав ректор НМУ Юрій Кучин, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Олександр Науменко, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Олександр Канюра, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Олег Власенко, голова профкому співробітників Лілія Яременко, заступник ректора з господарських питань Юрій Богдан, декани медичних факультетів №1 та №2 Володимир Мельник і Руслан Цимбалюк, деканка факультету підготовки лікарів для ЗСУ Наталія Козак, деканка стоматологічного факультету Наталія Біденко, викладачі, співробітники, студенти.

Як зауважив, ректор Університету, в часи нестабільності та тривог важливо дбати і про своє ментальне здоров’я, вміти відпочивати, перемикати увагу та знаходити радість у простих речах. І творчість – це те, що допомагає багатьом знайти свою точку опори. Окремо професор Юрій Кучин подякував деканці медичного факультету №3 Оксані Виговській, організатором і учасникам, студентському активу за прекрасний захід.

Під час концерту пригадали також історію факультету та розвиток педіатричної школи. До музичних, танцювальних і поетичних виступів долучилися талановиті студенти нашого Університету – Андрій Расохацький, Олександра Клименко (Iskra), Максим Кривошеєв, Єлизавета Кавун, Микола Рудюк, Ірина Кривошеєва, Аделія Скребець, Ольга Денисенко, Наталі Коломієць, Поліна Бухтіярова, Іван Павленко, Надія Назарова, а також студентський ансамбль танцю «MEDok» та група 13303.

На сцені вражали своїми виступами Народний артист України, акордеоніст Юрій Тертичний, Заслужена артистка України Тетяна Дяченко, співачка Джейзель і гітарист-віртуоз Сава Богорад.

Режисеркою-постановницею концерту виступила продюсерка Інна Сітнікова, а ведучими стали Богдан Горшовський і Вікторія Килипенко. В організації заходу також взяли участь голова Студентської ради медичного факультету №3 Ярослава Сердійчук, голова івент-відділу СР М3 Христина Шарун і голова інформаційного відділу СР М3 Анастасія Михно.

Захоплюючі години яскравої події стали можливими завдяки спільним зусиллям всіх учасників і глядачів. Відтак на сцені панувало неповторне поєднання таланту та емоцій.

За інформацією медичного факультету №3