ВИПУСКНИЦІ НМУ ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

01.02.2016

У випускниці НМУ через грип виник синдром Когана – ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА! 

Крістіна – одна із найбільш яскравих випускників НМУ останніх років, яка пройшла значний шлях аби здійснити свою мрію – стати дитячим хірургом. Будучи головою СНТ імені О.Киселя, вона надихала студентів своєю невтомністю та енергією. Але зараз їй конче необхідна допомога. Дівчина перехворіла грипом, після цього захворювання невдовзі  дебютувало аутоімунне захворювання – синдром Когана. За декілька тижнів Крістіна втратила слух. Хвороба продовжує прогресувати. Терміново потрібне лікування вартістю 250 000 гривень.

"Дорогі друзі!
Мене звати Крістіна Джума, мені 26 років. Я працюю дитячим хірургом в Національній дитячій спеціалізованій лікарні ОХМАТДИТ. Я успішно лікувала маленьких пацієнтів, активно займалась науковою та громадською роботою. Допоки одного дня не трапилася атака дуже рідкісного аутоімунного захворювання, що називається Синдромом Когана. В усьому світі є тільки 200 хворих на цей васкуліт. Рецидив цих аутоімунних атак призвів до майже повної втрати зору на ліве око, зниження слуху та значні вестибулярні розлади з порушенням орієнтації в просторі.
Для того щоб зупинити прогресування захворювання, окрім високодозової гормональної терапії, необхідна біологічна терапія препаратом Ремікейд. Мінімальний з-х місячний курс лікування коштує 10000$ (приблизно 250 000 гривень). Для мене це не підйомна сума. Тому звертаюсь до всіх небайдужих за допомогою зібрати необхідні кошти.
Більш за все мрію повернутись до нормального життя і продовжувати допомагати своїм маленьким пацієнтам!

Номер карткового рахунку у ПриватБанку: 5168742020301150 Джума Крістіна Ахмадівна"

Контактний номер нареченого Крістіни: 063-480-72-65 Віталій

http://religions.unian.ua/orthodoxy/1245479-divchina-hirurg-cherez-grip-zahvorila-na-sindrom-kogana-terminovo-potribni-250-tis-grn-na-likuvannya.html

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця