Викладачі НМУ продемонстрували гідний результат на змаганнях з кульової стрільби «Снайпер столиці»

14.05.2024

Викладачі кафедри фізичного виховання і здоров’я Національного медичного університету імені О.О.Богомольця взяли участь у змаганнях з кульової стрільби «Снайпер столиці», що нещодавно відбулися за програмою ХІІ Спартакіади м. Києва «Здоровий киянин». Представники НМУ виступили у складі команди Київської міської профспілки охорони здоров’я, яка впевнено увійшла до фіналу і посіла третє загальнокомандне місце.

У змаганнях взяли участь 14 команд з різних організацій та установ столиці. НМУ представили фахівці кафедри фізичного виховання і здоров’я, професор Юрій Щербина, доценти цієї ж кафедри Лариса Пустолякова, Віктор Радзієвський та старший викладач Микола Задорожний, які продемонстрували влучні результати.

Кожен учасник змагань у положенні лежачи з дистанції 50 метрів виконував по 13 пострілів з гвинтівки СМ-2 з діоптричним прицілом. До заліку рахувались 10 кращих спроб (пострілів). Змагання проводилися серед жінок та чоловіків у загальному командному заліку. Захід відбувся у стрілецькому тирі «Восход».

За результатами влучень друге місце посіла команда освітян Оболонського району, а переможцями стала команда тренерів Дарницької дитячо-юнацької спортивної школи.

Вітаємо переможців і призерів «Снайпера столиці», а також викладачів НМУ, які гідно представили Університет на змаганнях!

За інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я