ВСТУПНА КАМПАНІЯ-2015. ДЕНЬ ДЕВ’ЯТИЙ

20.07.2015

В Університеті успішно триває вступна кампанія. Станом на 20 липня документи подали близько 5 тис. осіб. Наразі найпопулярнішою спеціальністю є лікувальна справа, яку обрали 3 тис. абітурієнтів.

Слід зазначити, що чимало заяв абітурієнти подають онлайн і їх кількість цьогоріч зросла. Таких заяв на сьогодні зареєстровано 52%.

Конкурс МОЗ на цільові сільські місця забезпечили тільки  Хмельницька та Рівненська область. Поки не забезпечили Миколаївська, Кіровоградська, Полтавська, Київська, Херсонська, Сумська, Черкаська та Чернігівські області.

Робота Приймальної комісії відзначається стабільністю та оперативністю, а всі її працівники толерантно і лояльно надають відповіді на всі питання, які цікавлять абітурієнтів і їх батьків.

 

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Якименко Людмила (м. Київ):  «Закінчила ліцей №303 суспільно-природничого профілю. По ЗНО найвищий бал отримала з біології – 193. Знаю, що попереду нелегке навчання, але стати високопрофесійним лікарем передбачає тривалу підготовку і значний багаж серйозних знань»
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Манжула Тетяна (смт. Ріпки, Чернігівська обл.): «ЗНО: українська мова 200, біологія 193, хімія 190. Дуже рада, що успішно склала ЗНО і маю змогу втілити свою мрію дитинства – стати лікарем. Прочитавши книги видатного хірурга Миколи Амосова, я захопилась його ідеями та в майбутньому хотіла б стати хірургом»