ВІТАЄМО ПАТРІАРХА ФІЛАРЕТА З 90-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ

23.01.2019

 

ВАША СВЯТОСТЕ!

 

Від імені колективу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця дозвольте привітати Вас із 90-річчям від дня народження. Більша частина Вашого життя  віддана служінню Богу і людям, а проявлений Вами в буремних подіях сучасної української історії патріотизм заслуговує неабиякої шани і поваги. З низьким уклоном, великою повагою та найщирішими побажаннями міцного здоров’я та довголіття в ім’я служіння українському народу вітаємо Вас із цією визначною датою і свято віримо, що завдяки Вашим молитвам Господь не залишить Україну.                                                                  

Медицина та віра – два містки на шляху до здоров’я тіла і духу, адже недарма здорове тіло є найкращим храмом для душі. Ваше натхненне служіння Господу, любов до народу, патріотизм та милосердя щодня надихають нас – медиків – на нові звершення заради здоров’я людей та надають творчої наснаги майбутнім лікарям.

Ми дякуємо Вам за велике патріотичне служіння, яке дає можливість нашому народові відчути милостиве заступництво Боже над собою, відчути себе синами і дочками Святої Церкви та українського народу.