Відкрий Європу завдяки Erasmus+

28.03.2023

29 березня 2023 року о 18:00 (по Києву) посли європейської молоді на вебінарі «Відкрий Європу завдяки Erasmus+» розкажуть, як перетворити мрії у реальність. Мета заходу – допомогти отримати якомога більше яскравих моментів в житті та долучитись до численних можливостей, які надає Європейський Союз у рамках програми Erasmus+.

На вебінарі на онлайн-платформі Zoom ви дізнаєтесь безцінну інформація про:

– програму Erasmus+ та можливості молодіжних обмінів у рамках програми
– особистий досвід участі у молодіжних обмінах Erasmus+
– лайфхаки успішної аплікаційної заявки

Спікерки заходу:

Катерина Жданова – менеджерка індивідуальних можливостей Національного Ерасмус+ офісу в Україні.

Софія Муравйова та Анжеліка-Марія Гресс – посолки європейської молоді в Україні, учасниці молодіжного обміну від Erasmus+ “My vote”, який проходив у Данії з 5 по 16 грудня 2022 року.

Анастасія Нардєд – посолка європейської молоді в Україні, учасниця молодіжного обміну від Erasmus+ “YOUTH-LED Community Peacebuilding”, який проходив у Польші з 24 лютого по 4 березня 2023 року.

Софія Король – посолка європейської молоді в Україні, учасниця 2-х молодіжних обмінів від Erasmus+ “Career tools” та “Infographic for youth”, які проходили у Румунії та Вірменії в червні і вересні 2022 року.

Щоб потрапити на захід, потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/u762SHRLyFwVnoMm7

Дедлайн реєстрації: 28 березня о 23:59. Після реєстрації Вам обов’язково на пошту прийде підтвердження та посилання на захід.

Запрошуємо долучитися!

Відділ міжнародних зв’язків