Віддав життя за Батьківщину один з найкращих випускників НМУ Назарій Лавровський

21.04.2024

18 квітня став трагічним днем для медичної родини НМУ. Перестало битися серце одного з найкращих випускників Національного медичного університету імені О.О. Богомольця Назарія Лавровського. Він віддав своє молоде життя, захищаючи рідну землю. Професійний шлях Назарія, героїзм і відданість людським цінностям є взірцем для поколінь звитяжців.

Назарій Лавровський відзначився як один із найкращих випускників нашого Університету. Він навчався на медичному факультеті №3. Упродовж навчання зусилля і талант успішного студента, а згодом і лікаря-інтерна, відмічені численними нагородами Університету, що свідчили про його вагомий внесок у розвиток медичної науки та професійне життя університетської спільноти.

У 2018 році за розподіленням Назарій обійняв посаду старшого лаборанта на кафедрі анестезіології та інтенсивної терапії, успішно пройшов інтернатуру на базі Київської міської клінічної лікарні №4, де майбутній лікар продемонстрував самовіддану працю та брав активну участь у наукових дослідженнях і навчальних програмах.

Після закінчення НМУ імені О.О. Богомольця Назарій ділився своїми знання та досвідом з молодшими колегами як інструктор BLS ERC у навчальному центрі, а також проводив тренінги для студентів нашого Університету. Під час служби лікар проявив неймовірну самовідданість і мужність у боротьбі за свободу та безпеку нашої країни. Приклад патріотизму і відданості Назарія завжди лишатиметься в наших серцях. Його вчинки є свідченням героїзму та самопожертви.

Вічна пам’ять нашому герою!

Медичний факультет №3