ВІДБУЛОСЯ ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ

01.04.2022

1 квітня 2022 року відбулося чергове онлайн-засідання Вченої ради НМУ імені О.О. Богомольця  за участю ректора, проректорів, деканів факультетів, директорів інститутів, керівників структурних підрозділів.

Голова Вченої ради, ректор НМУ, член-кореспондент НАМН України, професор Ю.Л. Кучин, пересвідчившись у наявності кворуму і затвердивши порядок денний, оголосив про початок роботи Вченої ради. Перш ніж перейти безпосередньо до роботи, Юрій Леонідович привітав ювілярів, завідувачів кафедр — внутрішньої медицини №2, доцента Г.В. Мостбауер та гігієни та екології №3, професора С.І. Гаркавого з ювілеями, які вони відзначили днями, побажав їм міцного здоров’я, успіхів у всіх справах і починаннях та миру в Україні.

Далі члени Вченої ради одноголосно затвердили голів екзаменаційних комісій атестацій здобувачів вищої освіти за спеціальностями галузі знань “Охорона здоров’я” в Університеті, кандидатури яких представив проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, професор О.М.Власенко (презентація) та розглянули низку поточних питань.

Вичерпавши порядок денний і подякувавши всім за роботу, голова Вченої ради, ректор, член-кореспондент НАМН України, професор Ю.Л. Кучин закрив збори.

 

Прес-центр