ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ПІДГОТОВКИ ТА ПРОВЕДЕННЯ АКРЕДИТАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 225 «МЕДИЧНА ПСИХОЛОГІЯ» ДРУГОГО МАГІСТЕРСЬКОГО РІВНЯ

03.09.2021

2 вересня 2021 року згідно з наказом ректора НМУ, професора Ю.Л. Кучина відбулася нарада, на якій обговорювалися питання підготовки та проведення акредитації освітньої програми спеціальності 225 «Медична психологія» другого магістерського рівня ВНЗ.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів, завідувачі кафедр та їхні представники. Перед учасниками зібрання виступив проректор із науково-педагогічної та навчальної роботи, професор О.М. Власенко. Олег Миколайович наголосив на відповідальності науково-педагогічного складу за підготовку та проведення перевірки Національною агенцією забезпечення якості освіти (НАЗЯВО) кафедр Університету.

У цій важливій для нашого навчального закладу події задіяно понад 50 кафедр та чимало структурних підрозділів, відповідальних за підготовку студентів медико-психологічного факультету спеціальності 225 «Медична психологія другого магістерського рівня». У наступному році відбудеться перший випуск магістрів, тому освітні документи мають відповідати усім вимогам НАЗЯВО.

Гарантом освітньої програми і головою робочої групи є декан медико-психологічного факультету, професор М.М. Філоненко. Мирослава Мирославівна розповіла про порядок оформлення звітності кафедр, процедуру їхньої перевірки комісіями Національної агенції із забезпечення якості освіти.

Колектив медико-психологічного факультету, якому в цьому році виповнилося 20 років, має досвід співпраці з агенцією. У попередні роки кафедри факультету, структурні підрозділи уже демонстрували достатній рівень готовності до проведення освітніх програм «Бакалавр» і «Спеціаліст», тому є впевненість, що всі виявлять відповідальність і успішно пройдуть перевірку акредитації  освітньої програми «Магістр».

                                                                         

Газета «Медичні кадри»