ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ЩОДО ЛІКУВАЛЬНОЇ РОБОТИ НА КАФЕДРАХ ТА КЛІНІЧНИХ БАЗАХ

14.11.2016

9 листопада 2016 року відповідно до Наказу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця від 18.10.2016 року № 648, під головуванням проректора з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти професора Олександра Науменко відбулася виробнича нарада з відповідальними за лікувальну роботу кафедр та клінічних підрозділів НМУ.

В нараді взяли участь: співробітники відділу лікувально-консультативної роботи, відповідальні за лікувальну роботу 62 клінічних кафедр та підрозділів Університету, Інституту післядипломної освіти, представники профкому студентів НМУ.

Професор Олександр Науменко у своїй доповіді «Перспективи та проблемні питання лікувально-консультативної роботи кафедр та підрозділів НМУ» охарактеризував підсумки лікувально-консультативної роботи по НМУ, нагадав про профільну нормативну базу, а також узагальнив результати внутрішнього аудиту, що проводиться в НМУ.
Доцент В’ячеслав Дідковський та Руслан Цимбалюк у доповідях «Особливості складання звіту з лікувальної роботи клінічних кафедр та підрозділів університету за 2016 рік» «Стан виконання лікувального навантаження професорсько-викладацьким складом університету в 2015-2016 навчальному році», «Участь співробітників клінічних кафедр та підрозділів НМУ імені О.О. Богомольця в загальнодержавних та загальноуніверситетських заходах», «Надання високоспеціалізованої консультативної та лікувальної допомоги студентам та співробітникам НМУ» розповіли про нову форму звітності з лікувальної роботи, визначили структуру лікувального навантаження в порівнянні серед клінічних кафедр терапевтичного, хірургічного та стоматологічного профілю, підвели підсумки участі у загальноуніверситетських та загальнодержавних заходах, роботи медичних пунктів Університету.

Керівник проекту «Ліки Контроль» Наталія Гуран розповіла присутнім про безкоштовний мобільний додаток для лікарів та фармацевтів, що дає можливість підібрати аналог лікарського засобу, зареєстрованого в Україні, захистити пацієнтів від ліків-підробок, ознайомитись з анотацією продукту. Завдяки постійному оновленню бази можна провести контроль якості ліків. Цей додаток є корисним як для студентів так і для лікарів.

Лікувально-консультативний відділ