ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ ВСІХ РОКІВ НАВЧАННЯ

23.06.2022

15 та 20 червня в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулась атестація аспірантів 1,2,3,4 років навчання очної денної, очної вечірньої, заочної форми навчання та здобувачів поза аспірантурою.

Комісія у складі — проректора  наукової роботи та інновацій, професора Сергія Земскова, завідувача відділу аспірантури та докторантури, доцента Катерини Гололобової, Ученого секретаря НМУ та Ученого секретаря Вченої ради НМУ, доцента Романа Паливоди, провідного фахівця відділу аспірантури та докторантури Ілони Дюдіної в онлайн-форматі слухала звіти аспірантів.

Результати атестації було визнано позитивними. Аспіранти відповідально поставились до звіту і, не дивлячись на складний для нашої країни та наукової роботи час, продовжують реалізовувати свої наукові проєкти та працювати над дисертаційними дослідженнями, складають дисципліни освітньої складової.

Усіх аспірантів, які представили звіти, було атестовано та переведено на наступний рік навчання, а аспіранти 4-го року навчання планують захисти своїх дисертаційних досліджень уже цього календарного року.

Бажаємо всім нашим аспірантам наснаги, терпіння та мужності, особливо тим з них, хто зараз боронить нашу країну! Разом йдемо до наукових досягнень та до перемоги!

 

Відділ аспірантури та докторантури