В Університеті створено власне наукове видання

25.10.2023

На нещодавньому засіданні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення рішенням №1039 зареєстровано новий науковий журнал «Медицина та фармація: освітні дискурси», засновником якого є Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця. Видання орієнтоване на викладачів закладів вищої медичної, фармацевтичної освіти, науковців та аспірантів.

Ініціаторами створення власного наукового видання є професорсько-викладацький склад нашого Університету на чолі з ректором Юрієм Кучиним. Передбачається, що новий журнал стане потужною платформою для наукових дискусій, аналізу викликів, проблем, важливих досягнень у медицині, фармації та професійній (медичній та фармацевтичній) освіті, а також чудовою можливістю для реалізації наукового потенціалу викладачів, науковців та аспірантів НМУ імені О.О.Богомольця, інших закладів вищої медичної освіти.

Так, науковий журнал «Медицина та фармація: освітні дискурси» публікуватиметься 4 рази на рік українською та англійською мовами. Оригінальні наукові статті, за умови їх відповідності профілю журналу та високої наукової цінності, розміщуватимуться на безоплатній основі у рубриках «Медицина», «Фармація», «Професійна освіта».

Під час засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення її голова Ольга Герасим’юк з теплотою висловилась стосовно перспектив видання, завдяки якому розвиватимуться знання та формуватимуться цінності, спрямовані на збереження та поліпшення якості людського життя.

Матеріали для публікації у першому номері журналу приймаються до 30 листопада за електронною адресою MPh_EDU@nmu.ua

 

Додаткова інформація для авторів

 

Пресцентр за інформацією відділу навчально-методичної роботи, ліцензування та акредитації