В УНІВЕРСИТЕТІ ПРОЙШОВ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ

27.02.2017

24 лютого 2017 року в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця проходив День відкритих дверей.

Майбутні абітурієнти разом з батьками завітали до Університету, щоб більше дізнатися про його факультети та особливості цьогорічні вступної кампанії.
Офіційну частину Дня відкритих дверей розпочав проректор з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко. Під час виступу Олександр Науменко розповів про історію університету, його корифеїв, найкращих представників та випускників, а також про вимоги до тих, хто мріє тут навчатися. На зустрічі також були присутні заступник декана медико-психологічного факультету, доцент Богдан Божук, а також асистент кафедри ортодонтії та пропедевтики ортопедичної стоматології Валерій Філоненко.

А про особливості цьогорічної вступної кампанії та основні положення вступу абітурієнтам розповідав відповідальний секретар Приймальної комісії, доцент Юрій Марущенко. Він, зокрема, зупинився на переліку конкурсних предметів та умовах вступу, а також наголосив, що всю детальну інформацію кожен бажаючий може знайти на офіційному сайті університету.

Протягом Дня відкритих дверей гості спілкуватися з викладачами та цікавились напрямами підготовки, переліком навчальних дисциплін на перших курсах, організацією практик і стажувань на останніх.

Серед присутніх було проведено анкетування, яке в подальшому дасть можливість визначити з яких регіонів України в НМУ вступатимуть майбутні абітурієнти.

Прес-центр