В Університеті готують майбутніх абітурієнтів до здачі ЗНО/НМТ

23.01.2024

Майже 100 майбутніх абітурієнтів відвідують підготовчі курси у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця, де підвищують рівень знань з 4-х предметів – української мови, математики, біології та хімії. Додаткова підготовка допоможе їм максимально підготуватися до складання зовнішнього незалежного оцінювання/національного мультипредметного тесту та, відповідно, вступної кампанії – 2024.

У нашому Університеті був проведений набір на підготовчі курси стаціонарної та дистанційної форм навчання тривалістю 5 та 8 місяців. Слухачів навчають за державними програмами Міністерства освіти і науки України. Жителі Києва мають можливість навчатися очно в аудиторіях НМУ. Для осіб з інших населених пунктів України та тих, хто, зважаючи на безпекову ситуацію в країні, перебуває за кордоном, створено дистанційну форму навчання на платформах Zoom та Meet.

Дисципліни, що відповідають переліку Українського центру оцінювання якості освіти, викладають висококваліфіковані фахівці кафедр НМУ імені О.О. Богомольця. Вони детально розкривають відповідні теми, а поетапне та поглиблене засвоєння матеріалу дозволяє слухачам підготовчих курсів його систематизувати й добре опанувати. Це, своєю чергою, допоможе їм ефективно підготуватися до складання ЗНО/НМТ 2024 року.

Бажаємо слухачам курсів успіху на шляху до своєї мрії стати студентами Національного медичного університету імені О.О. Богомольця!

За інформацією відділу організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки