В НМУ відбувся традиційний «Педіатричний BRAIN-RING»

08.12.2022

До Дня педіатра та Дня медичного факультету №3 в лекційній аудиторії №3 морфологічного корпусу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувся традиційний щорічний «Педіатричний Brainring», що складався з двох раундів. У першому раунді – бліц питання, ребуси та картинки на педіатричну тематику, а у другому – клінічні завдання на педіатричну тематику. У заході взяли участь студенти різних курсів і факультетів.

Результати кожного раунду та завдання оцінювало журі, до якого входили декан медичного факультету №3, професор Оксана Виговська, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб Олександра Буц, доцент кафедри педіатрії №2 Олена Мозирська, доцент кафедри педіатрії №4 Любов Глєбова, асистент кафедри педіатрії №4 Вікторія Довгодько.

Учасники розділились на 5 команд, обрали капітана, вигадали назву та почали активну боротьбу за перше місце. Ведучим став Владислав Кравченко – голова навчального відділу студентської ради медичного факультету №1. За результатами Brain-ring команда «Пентада педіатрів» здобула 29 балів, «Миколайчики» – 25 балів, «Розумнички» – 22 бали, «Зоопарк» – 17 балів, «Різдвяні зайчики» – 14 балів.

Вітаємо учасників і переможців, які отримали не лише приємні подарунки та змогу відвідати цікаві майстер-класи від кафедри анестезіології та інтенсивної терапії і кафедри дитячих інфекційних хвороб, але й позитивні емоції, нові знайомства та знання.

«Лікар, який вперше розпочав лікувати свого пацієнта, повинен робити це з натхненням, радісно, із приємністю для хворого, і ніколи похмурий лікар не досягне толку у своєму ремеслі», – сказав Мігель де Сервантес. Тож бажаємо завжди бути натхненними та у піднесеному настрої!

 

Медичний факультет НМУ №3