В НМУ відбудеться благодійний тренінг від медико-психологічного факультету

06.10.2022

З нагоди Всесвітнього дня психологічного здоров’я медико-психологічний факультет запрошує всіх охочих долучитися до психологічного тренінгу. Захід відбудеться 10 жовтня у лекційній аудиторії №3 морфологічного корпусу (проспект Перемоги, 34) об 13:00.

Всесвітній день психічного здоров’я щорічно відзначається10 жовтня. Цей день був створений, аби ще раз привернути увагу світової спільноти до проблеми душевного стану людини, адже здоров’я – це гармонія фізична та душевна. Тож не варто недооцінювати свій внутрішній стан, особливо у такий важкий воєнний період.

Якщо ви хочете опанувати вправи та методики, що допоможуть впоратися зі стресом, а також поспілкуватися із медичними психологами та фізичними терапевтами про ключові аспекти підтримки психологічного та фізичного здоров’я, запрошуємо долучитися до тренінгу.

Приєднавшись до нас ви зможете не лише покращити свій душевний стан, а й допомогти ЗСУ, адже умова участі у заході – мінімальний донат у 20 гривень. Усі зібрані кошти будуть перераховані на рахунок Гуманітарного штабу УСЛ для допомоги нашим захисникам та захисницям.

Чекаємо саме на вас і просимо заздалегідь зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdD_HtgHVc388UTOesPRVajfCqOq6PDkeNc2N9rESCPgapXUA/viewform