В НМУ РОЗПОЧАТО ПРИЙОМ ЗАЯВ АБІТУРІЄНТІВ НА ВАЖЛИВІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ

16.08.2022

16 серпня Приймальна комісія Національного медичного університету імені О.О. Богомольця розпочала прийом заяв абітурієнтів на спеціальності у рамках кількох факультетів Університету. Йдеться про вступників, які вже мають статус бакалавра або статус магістра/спеціаліста із зазначеної спеціальності чи з будь-якої іншої.

Така категорія абітурієнтів подає заяви на спеціальність «Фізіотерапія, ерготерапія» у рамках медико-психологічного факультету. Цього року додалися такі нові спеціальності, як «Менеджмент у сфері охорони здоров’я» і «Громадське здоров’я». Як і раніше, проводитиметься прийом заяв на спеціальність «Фармація, промислова фармація».

За словами відповідального секретаря Приймальної комісії, доцента Максима Приступюка, результати опитувань у межах проведених цього року днів відкритих дверей говорять про значний інтерес до перелічених спеціальностей, а отже, є підстави вважати, що й цей етап вступної кампанії-2022 буде досить успішним.

Максим Приступюк повідомив також, що станом на 15 серпня до Приймальної комісії подано 4990 заяв від 3889 фізичних осіб. До завершення основної фази прийому заяв лишився тиждень.

 

Пресцентр