В НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ГРУПА ЮНАКІВ І ДІВЧАТ З ІНДІЇ СКЛАДАЛА ІСПИТИ ОСТАННЬОГО ДНЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ

15.12.2020

15 грудня 2020 року згідно з графіком, скоригованим у зв’язку з пандемією COVID-19, – настав останній день вступної кампанії для іноземних громадян. Група абітурієнтів з Індії протягом учорашнього вечора і ночі прибувала різними авіарейсами до Києва. Часу на оформлення необхідних документів залишалося обмаль, адже о 9.00 на них уже чекали викладачі з англійської мови в аудиторії №1 фізико-хімічного корпусу НМУ імені О.О.Богомольця.

Не обійшлося без накладок: двоє вступників – Дхармапурі Харі Сунандра і Муруджісан Наванітх – трохи припізнилися на перший іспит. Але все обійшлося. Таким чином, усі 25 заявлених на цей день громадян Індії дістали шанс скласти вступні іспити і стати студентами Національного медичного університету імені О.О.Богомольця. У цьому ж фізико-хімічному корпусі, але в аудиторії №2 імені Є.Ф.Шамрая вони складають екзамени з біології або хімії, а потім – з математики або фізики.

Незважаючи на труднощі й перешкоди об’єктивного характеру, етап вступної кампанії для іноземних громадян пройшов у цілому успішно. Є підстави вважати, що студентська родина НМУ дістала гідне поповнення.

                                                                                                               

Прес-центр