Університет відзначено Гран-прі та золотими медалями

02.06.2023

17-19 травня в онлайн-режимі відбулася XIV міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2023». До заходу приєдналися 388 учасників із України, Польщі, Литви, Румунії, Угорщини й Естонії. Національний медичний університет імені О.О. Богомольця цьогоріч отримав Гран-прі в номінації «Вища освіта України», дві золоті медалі, диплом та почесні грамоти.

Організувала і провела захід компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України і Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень і директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков.

Серед учасників: заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи, навчально-методичні (науково-методичні) центри (кабінети) професійної (професійно-технічної) освіти, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, органи управління освітою (обласні, міські, районні, об’єднаних територіальних громад), центри професійного розвитку педагогічних працівників, виробники й постачальники засобів навчання.

На виставці проводилися рейтинговий виставковий конкурс і конкурс із 11-ти тематичних номінацій. Лідери рейтингового виставкового конкурсу нагороджені Гран-прі в номінаціях «Вища освіта України», «Післядипломна освіта України», «Професійна (професійно-технічна) освіта України», «Міжнародна діяльність», «Інноваційна й наукова діяльність», переможці конкурсу з тематичних номінацій нагороджені золотими, срібними і бронзовими медалями, сертифікатами авторів конкурсних робіт.

Усього на конкурс було подано 384 роботи. Їхню експертну оцінку якості проводили науковці та фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук України і Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

НМУ імені О.О. Богомольця отримав Гран-прі у номінації «Вища освіта України» та дві золоті медалі в номінаціях «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес: сучасні рішення та перспективи розвитку» й «Інтеграція освіти та науки України у європейський простір: здобутки, проблеми, перспективи», а також диплом «За презентацію досягнень і активну діяльність із підвищення якості національної системи освіти». Почесними грамотами відзначені ректор НМУ, професор Юрій Кучин та перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко. Також отримали сертифікати автори конкурсних робіт: професорка Наталія Стучинська, доценти Інна Кучеренко, Павло Микитенко та Юрій Литвин і начальниця відділу організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки Олена Горова.

Вітаємо колектив Університету з черговим освітньо-науковим досягненням на міжнародній освітянській виставці!

 

Відділ організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки

за матеріалами компанії «Виставковий світ»