УЧАСТЬ СТУДЕНТСЬКОЇ КОМАНДИ НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ У ЧЕТВЕРТІЙ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ ЗІ СТИМУЛЯЦІЙНОЇ МЕДИЦИНИ

09.10.2019

3-5 жовтня 2019 року студентська команда НМУ імені О.О. Богомольця взяла участь у четвертій Всеукраїнській олімпіаді зі стимуляційної медицини з міжнародною участю «TernopilSimOlimp – 2019», екстрена та невідкладна медична допомога, що проходила на базі навчально-оздоровчого комплексу «Червона калина» Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського.

Кафедру медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини НМУ представляли  Денис Адонін, студент 6-го курсу, 2-го медичного факультету, Дмитро Кравченко, студент 4-го курсу 4-го медичного факультету та Олена Андрєєва, студентка 2-го курсу 4-го медичного факультету.

В олімпіаді взяли участь 13 команд вищих медичних навчальних закладів України. Програма передбачала подолання 8 етапів, що включали нічні та денні старти, протягом яких потрібно було продемонструвати знання сучасних протоколів надання домедичної, екстреної та невідкладної медичної допомоги, а також володіння практичними навичками.

Команда НМУ виборола нагороду як найкраща на етапі «Лісова пригода», де показала високий рівень знань та навичок при роботі з травмованим пацієнтом, зупинці критичної кровотечі та іммобілізації кінцівки при відкритому переломі, а також уміння злагоджено командно діяти в екстремальних умовах.

 

Кафедра медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини