УЧАСТЬ ПРОФЕСОРА КАФЕДРИ ГІСТОЛОГІЇ ТА ЕМБРІОЛОГІЇ У ДЕСЯТОМУ ВСЕСВІТНЬОМУ САМІТІ З НЕВРОЛОГІЇ І НЕЙРОІМУНОЛОГІЇ В М.ПАРИЖ (ФРАНЦІЯ)

28.02.2020

19-20 лютого 2020 року у Парижі (Франція) відбувся «10th Global Summit on Neuroscience and Neuroimmunology»,  ініційований провідними науковими журналами: Journal of Immune Disorders and Therapy, Journal of Neurology and Clinical Neuroscience and Neurodevelopmental Disorders and Therapy.

У роботі конференції взяли участь науковці з 20 країн світу. Протягом двох днів роботи форуму було представлено 26 лекційних доповідей, які висвітлювали експериментальні та клінічні дослідження з нейроімунології, а також проблеми лікування розладів органів центральної нервової системи у дітей.

Професор кафедри гістології та ембріології НМУ імені О.О.Богомольця Наталія Олексіївна Мельник була членом оргкомітету і представила розширену лекційну доповідь «Influence of interferon beta-1a on neurons of central nervous system and immune organs after initiation of demyelination and remyelination», яка викликала великий інтерес. Про це свідчила кількість запитань з боку учасників саміту – колег із різних країн, відомих університетів, наукових установ.

На «10th Global Summit on Neuroscience and Neuroimmunology» професор Н.О.Мельник отримала почесний сертифікат члена оргкомітету.

Загалом, конференція проходила на високому науковому рівні, і продемонструвала надзвичайно швидкі темпи розвитку нейроімунології, що стимулюватиме подальші наукові дослідження в цій галузі.

 

  Прес-центр за матеріалами кафедри гістології та ембріології