У НМУ відбувся черговий День відкритих дверей

29.05.2023

У Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця в рамках проведення вступної кампанії 2023 року 26 травня відбувся черговий День відкритих дверей. Через ускладнену безпекову ситуацію в Україні захід пройшов онлайн на платформі Zoom та з трансляцією на YouTube-каналі приймальної комісії НМУ. На конференції для вступників презентували нову спеціальність 224 «Технології медичної діагностики та лікування», розглянули організаційні моменти подачі документів, а також значну увагу було приділено секції питання-відповідь.

Зустріч відкрив вступною промовою ректор НМУ, професор Юрій Кучин. Він зазначив, що навіть в умовах воєнного стану, ми намагаємося максимально відповідати на виклики часу. На шляху до світових стандартів вища медична освіта в Університеті постійно розвивається, вдосконалюється освітній процес і відкриваються нові спеціальності. Принагідно ректор запросив абітурієнтів долучатися до медичної родини нашого Університету та ставати активними здобувачами вищої медичної освіти.

Модератором заходу виступив перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко. Після демонстрації учасникам онлайн-конференції інформаційних відео про історію та структуру НМУ імені О.О. Богомольця, відповідальний секретар приймальної комісії Максим Тарасенко розповів детально про умови вступу та відкриті до набору спеціальності, процедуру подачі документів через електронний кабінет, особливості і нововведення вступної кампанії у 2023 році тощо.

По завершенню презентаційної доповіді, учасники отримали відповіді на питання, що їх турбували. Майже 100 запитань надійшло до секретаря приймальної комісії НМУ. Переважно, вступників цікавили умови вступу для пільгових категорій населення, можливість навчання за кошти державного бюджету, формат, за яким відбуватиметься навчання, вартість проживання у гуртожитку, змістовність мотиваційного листа, пріоритетність вибору бажаного ЗВО та спеціальності для вступу та інші.

Нагадаємо, до 31 травня Приймальна комісія НМУ здійснює реєстрацію осіб (на базі попередньо здобутого рівня освіти бакалавр, магістр/спеціаліст), які бажають взяти участь у складанні Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та/або Єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ).

Традиційно для вступників у НМУ підготували інфографіки:

10 кроків, щоб підготуватися до вступної кампанії-2023 і стати студентом НМУ імені О.О. Богомольця.

Національний мультипредметний тест 2023.

Реєстрація для участі в НМТ.

Вступна кампанія 2023.

Пресцентр НМУ