У НМУ відбудеться цикл спеціалізації з клінічної фармації

26.01.2024

Кафедра клінічної фармакології та клінічної фармації Національного медичного університету імені О.О. Богомольця запрошує фармацевтів (провізорів) на навчання за циклом спеціалізації з клінічної фармації. Програма навчання передбачає набуття теоретичних, практично-прикладних знань, навичок і компетентностей необхідних для отримання кваліфікації фармацевта-спеціаліста за фахом «Клінічна фармація».

Цикл спеціалізації включає розгляд актуальних питань клінічної фармакології та фармацевтичної опіки пацієнтів із соціально значущими захворюваннями, раціональної антимікробної терапії та адміністрування антимікробних препаратів, набуття знань з фармакоекономічного та фармакоепідеміологічного аналізу, персоналізованого лікування на основі фармакогенетики і менеджменту взаємодії лікарських засобів.

Навчання відбуватиметься у змішаному (за бажанням – онлайн чи офлайн) форматі, з використанням матеріалів з реальної клінічної практики.

Викладачі циклу – кандидати та доктори наук з багаторічним успішним досвідом клінічної діяльності, викладання клінічної фармакології та клінічної фармації на фармацевтичному, медичних, стоматологічному факультетах та в Інституті післядипломної освіти НМУ імені О.О. Богомольця.

Тривалість навчання:

  • 2 місяці (312 годин) – для фармацевтів (провізорів), які закінчили інтернатуру за спеціальністю «Фармація» з освітньою програмою за дипломом «Клінічна фармація»;
  • 6 місяців (936 годин) – для фармацевтів (провізорів), які закінчили інтернатуру за спеціальністю «Фармація» з освітньою програмою за дипломом «Фармація».

Початок занять після формування групи (орієнтовно – з 1 березня 2024 року).

Не упустіть можливість розширити власні знання та отримати високопрофесійні навички з клінічної фармації!

Додаткова інформація:

(067) 909-90-65

lfitsner@gmail.com

За інформацією кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації