У НМУ приймають документи до інтернатури, вступники обирають з 23 спеціальностей

12.07.2024

1 липня в Інституті післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця розпочався онлайн-прийом документів і зарахування на підготовку в інтернатурі за бюджетною та контрактною формами навчання. Прийом документів відбувається дистанційно в електронній формі. Обирають майбутні інтерни спеціальність з 23 можливих й опановуватимуть фахові компетенції за наставництва висококваліфікованих педагогів на потужних клінічних базах нашого Університету.

Що важливо, прийом документів на навчання здійснюється дистанційно шляхом заповнення реєстраційної анкети вступника! Детально ознайомитися з «Інструкцією дистанційного подання документів для вступу в інтернатуру НМУ імені О.О. Богомольця в 2024 році» і заповнити реєстраційні анкети вступника в інтернатуру за різними спеціальностями можна за посиланням.

В інтернатурі НМУ імені О.О. Богомольця представлено 23 спеціальності. На профільних кафедрах є всі умови для навчання лікарів-інтернів, налагоджена співпраця з базами для стажування, включаючи провідні державні клініки України та приватні заклади охорони здоров’я. Основною є власна клінічна база – Університетська клініка НМУ, що включає стаціонар, Консультативно-діагностичну поліклініку і Стоматологічний медичний центр. Серед переваг навчання для майбутніх інтернів – сучасні навчальні програми, можливість міжнародного стажування та гарні перспективи подальшого працевлаштування.

Практична частина навчання в інтернатурі включає роботу з ургентними та плановими хворими, чергування, розбір складних клінічних кейсів. Лікарі-інтерни НМУ навчатимуться у кращих лікарів України, а в межах проєкту з академічної мобільності можуть стажуватися також за кордоном. Також вони беруть участь у багатьох безоплатних семінарах, майстер-класах, наукових конференціях, тренінгах. Окрім наших співвітчизників, в інтернатурі також навчаються іноземні громадяни, які зараховуються на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб, але лише за наявності сертифіката про рівень володіння українською мовою B1.

Інститут післядипломної освіти має великий ліцензійний обсяг з підготовки спеціалістів. Запрошуємо на навчання!

Додаткова інформація: +38 (044) 454-49-62, nmu.internship@gmail.com.

Пресцентр НМУ