ТИЖДЕНЬ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №1

10.12.2019

9 грудня 2019 року у стінах Національного медичного університету імені О.О.Богомольця розпочався тиждень медичного факультету №1.

У перший день було проведено “Медичну вікторину”, у якій за звання найкращих змагалося 7 команд студентів від 1 до 6 курсу з медичних факультетів №1, 2 та 4.

Запитання у «Медичній вікторині» було розподілено на 5 блоків. У перших — найлегші, з дисциплін 1-2 курсів. Наступні  блоки містили складніші запитання з дисциплін 4-6 курсів.

Перше місце посіла команда 3 курсу – “Successful”, 2 місце  – “Первомайська згущонка”, що складалася зі студентів 5 курсу. “Екстрасистола” – команда зі студентів 1 та 4 курсу посіла 3 місце.

На заході, окрім студентів, були присутні декан медичного факультету №1, професор  В.С.Мельник та декан медичного факультету №4, професор І.М.  Пельо.

Організатори вікторини висловили подяку завідувачам усіх кафедр медичного факультету №1 за допомогу у формуванні призового фонду, а саме – книжок та підручників, які отримали учасники команд, що зайняли призові місця.

У рамках тижня факультету на другому поверсі морфологічного корпусу встановлено фотозону і оголошено конкурс.

Усі бажаючі мають змогу виграти 3 томи підручника «Анатомія людини» за редакцією професора В.Г.Черкасова.

Для того, щоб узяти участь у конкурсі, необхідно зробити фото у фотозоні, опублікувати, підписавши, в INSTAGRAM, позначити сторінку «@m1stud» та поставити хештеґ «#m1week». Студенти матимуть змогу сфотографуватися протягом усього тижня, після чого фотозону буде демонтовано.

 

                                                   Студентська рада медичного факультету №1