Центр тестування МОЗ висловив подяку працівникам НМУ

07.12.2022

Реформування й вдосконалення процесу підготовки лікарів-інтернів викликало необхідність суттєво переглянути парадигму формування спеціаліста на післядипломному рівні. Зміну зазнали програми підготовки інтернів, що були розроблені для 23 медичних спеціальностей і впроваджені у 2022 році. Відповідно, мають змінитися і шляхи майбутньої атестації спеціалістів за новими програмами Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Наразі, фінальним випробуванням для лікарів-інтернів є ліцензійний інтегрований іспит Крок 3.

На замовлення МОЗ України були створені робочі групи розробки програм підготовки лікарів-інтернів, до яких увійшли досвідчені педагогічні колективи. Співробітники НМУ очолювали робочі групи, що розробляли програми для 8 спеціальностей. Далі колективи кафедр отримали завдання розробити структуру інтегрованого іспиту Крок 3 за стандартом «Центру тестування», з подальшою роботою по наповненню державної бази тестів. Робота в цьому напрямку триває.

Але вже сьогодні Університет отримав подяку за активну роботу у розробленні структури змісту ліцензійного інтегрованого іспиту Крок 3 для лікарів-інтернів спеціальності «Лабораторна діагностика, вірусологія, мікробіологія», «Епідеміологія», «Медична психологія». Як завжди наші співробітники продемонстрували високий рівень активності та професіоналізму.

ДНП «Центр тестування» просить відзначити працівників університету Ларису Натрус, Ірину Колеснікову, Геннадія Мохорта, Олега Чабана, Ірину Коваль і дякує їм за професіоналізм і відданість справі.

Керівництво Інституту післядипломної освіти висловлює свою вдячність і сподівається, що така співпраця стане запорукою досягнення подальших цілей у підвищенні якості медичної освіти та матиме своє продовження у майбутніх освітніх проєктах.

 

За матеріалами Інституту післядипломної освіти